Hammaskiven poisto Espoo

Terveystalo Tilkka hammaslääkäripalvelut logo

Terveystalo Leppävaara

Hammaslääkäripalvelut sijaitsee Leppävaaran keskustassa Sellon kauppakeskuksen vieressä Panorama Tower-tornirakennuksen 7.kerroksessa, tornin B-osassa. Sisäänkäynti Sellon kauppakeskuksen puoleisista ovista tai Kehä I puoleisista ovista. Leppävaaran rautatie – ja bussiasemalta on n.5min (n.300m) kävelymatka Panorama Toweriin.

Coronaria logo

Coronaria Hammasklinikka Otaniemi (Espoon Hammassairaala)

Voit varata ajan Coronaria Hammasklinikalle suuhygienistimme tekemään soodapuhdistukseen, hammaskiven poistoon, hampaiden värjäymien poistoon tai hampaiden valkaisuun. Suuhygienistimme tekevät myös hammaskorujen kiinnityksiä.

Hammas & hammas logo

Hammas & hammas

Miten syntyi empaattinen hammaslääkärin vastaanotto, jossa viihtyvät niin asiakkaat kuin hammaslääkäritkin? Siihen tarvittiin ihan yksinkertainen oivallus muutamalta taitavalta hammaslääkäriltä, jotka asettivat itsensä asiakkaidensa asemaan.

Terveystalo Tilkka hammaslääkäripalvelut logo

Terveystalo

Hammaskiven muodostuminen on yksiöllistä. Hammaskivi on suun bakteereista ja kalkkisuoloista hampaiden pinnalle muodostunut kova kerrostuma, joka tulehduttaa helposti hammasta ympäröivän ienkudoksen. Hammaskiveä voi kertyä myös ientaskuun, mikä voi aiheuttaa hampaan kiinnityskudosta tuhoavan sairauden eli parodontiitin. Pitkälle edenneen parodontiitin seurauksena hammas alkaa vähitellen heilua ja voi lopulta irrota kokonaan.

PlusTerveys logo

PlusTerveys

Hammaslääkäriasemallamme toimii iso joukko ammattitaitoisia hammaslääkäreitä, erikoishammaslääkäreitä ja suuhygienistejä. Huomioimme asiakkaan tarpeet aina yksilöllisesti. Hammashoidon korkea laatu sekä ystävällinen ja lempeä palvelu ovat toimintamme kulmakiviä.

Mehiläinen logo

Hammas Mehiläinen ESPOO ISO OMENA

Suuhygienistiemme palveluvalikoimaan kuuluvat hammaskiven poiston lisäksi hampaiden valkaisuhoidot, omahoidon ohjaus, hammaskorujen kiinnittäminen, sooda- ja pastapuhdistukset, sekä alginaattijäljennösten ja röntgenkuvien ottaminen.

Oral logo

Oral

Hammaskivi tulehduttaa ja ärsyttää ientä sekä vaikeuttaa ienrajan puhtaana pitoa. Sitä ei voi itse poistaa, vaan hammaskiven poisto on tehtävä säännöllisesti suuhygienistin vastaanotolla.

Espoon keskuksen hammaslääkärit logo

Espoon keskuksen hammaslääkärit

Yhdessä hammaslääkärin kanssa tehdyn tutkimuksen ja hoidonsuunnittelun perusteella voi suuhygienisti tehdä hammaskiven poiston, värjäytymien puhdistuksen ja fluorauksen sekä antaa kotihoidon opetusta ja terveysneuvontaa. Hän voi myös tehdä valkaisuhoitoja ja muita erikseen sovittuja toimenpiteitä.

Scroll to Top