Hampaiden valkaisu
Lappeenranta

PlusTerveys logo

PlusTerveys

Hammaslääkärit Erkki Pikarinen ja Hannele Pohjalainen tarjoavat yksilöllisiä hammashoitopalveluita Lappeenrannassa. Hammaslääkäriasemamme sijaitsee Oksasenkadun ja Toikankadun kulmassa, Kauppatorin reunalla. Sisäänkäynti on Oksasenkadulla Kahvila Alexandran vieressä. Vastaanottollemme kolmanteen kerrokseen pääsee myös hissillä. Tervetuloa hakemaan syy hymyyn!

Oksasenkatu 1 as 16, 53100 Lappeenranta
05 4521000Siirry kotisivuille
Mehiläinen logo

Hammas Mehiläinen

Vastaanotollamme työskentelee erittäin ammattitaitoinen ja kokenut ryhmä hammashoidon ammattilaisia. Normaalien hammashoitotoimenpiteiden lisäksi meillä tehdään nukutushammashoitoa, purennanhoitoja, jauhepuhdistuksia ja vastaanottovalkaisuja.

HammasArena logo

HammasArena

HammasArena sijaitsee Raatimiehenkadulla Karankulman talossa Vapaudenaukion puiston vieressä. Viihtyisä vastaanottomme on ensimmäisessä kerroksessa ja meille myös liikuntarajoitteisten on helppo tulla. 

Raatimiehenkatu 20 C 6, 53100 Lappeenranta
050 343 0341Siirry kotisivuille
Suuntiimoilla logo

Suuntiimoilla

Nimensä mukaisesti Suuntiimoilla auttaa sinua suunhygieniasi hoidossa. Hoidossa korostuu terveyden edistäminen ja suun sairauksien ehkäisy. Moderneissa uusissa tiloissa sekä nykyaikaisilla laitteilla ja välineillä hoitotoimenpiteet sujuu asiakasta kuunnellen ja kunnioittaen. Palvelun lähtökohtana on ammattitaitoinen sekä kiireetön - ihmisläheinen hoitokokemus.

Cosmetic Clinic Lappeenranta logo

Cosmetic Clinic Lappeenranta

Olemme luotettava ja ammattitaitoinen kumppanisi, kun haluat korostaa kauneuttasi ja hemmotella itseäsi. Palvelemme aina joustavasti ja ihmisläheisesti kaikissa kauneuteesi liittyvissä asioissa. Kauneusklinikka sijaitsee Lappeeenrannan keskustassa. Meiltä ihon hoitoon mesoterapiahoidot, kemialliset kuorinnat, veitsetön kasvojen kohotus Hifu, täyteainehoidot, botox-hoidot, microblading, hampaiden valkaisu sekä suihkurusketus eli spray-rusketus. Saat kauttamme myös plastiikkakirurgian monipuoliset palvelut. ​

Scroll to Top