Hampaiden valkaisu
Seinäjoki

Oral logo

Oral

Oral Hammaslääkärit on Suomen tunnetuin ja arvostetuin (Innolink Research Oy, 2019) suunterveyden palveluyhtiö Suomessa. Haluamme tarjota sinulle parasta mahdollista hoitoa.

Mehiläinen logo

Hammas Mehiläinen

Vastaanotollamme teemme asiantuntevaa ja kokonaisvaltaista hoitoa:  Protetiikkaa, hampaiston ja purennan kuntoutusta, esteettistä hoitoa, oikomishoitoa, implanttihoitoja sekä kirurgiaa.

Keskuskatu 9, 1. krs, 60100 Seinäjoki
010 273 8200Siirry kotisivuille
PlusTerveys logo

PlusTerveys

Koulukadun hammaslääkärikeskus on toiminut Seinäjoella jo vuodesta 1988. Tarjoamme korkealaatuisia hammaslääkäri-, erikoishammaslääkäri- ja suuhygienistipalveluita. 

Koulukatu 22, 60100 Seinäjoki
06-4209600Siirry kotisivuille
Lääkäritalon Hammas, Ilmajoen Hammas logo

Lääkäritalon Hammas, Ilmajoen Hammas

Lääkäritalon Hammas tarjoaa erikoishammaslääkäri-, hammaslääkäri ja suuhygienistipalveluja Seinäjoen keskustassa. Toimimme Seinäjoella Kauppakadun K-Marketin vieressä. Olemme paikallinen, ketjun kuulumaton yksityisvastaanotto, joka on toiminut Seinäjoella jo 30-vuotta.

Kauppakatu 26, 60100 Seinäjoki
06 4141301Siirry kotisivuille
Pihlajalinna logo

Pihlajalinna

Pihlajalinna Hammasklinikka Seinäjoelta saat monipuoliset hammashoidon palvelut: yleishammashoidon ja suuhygienistipalveluiden lisäksi hoidamme suukirurgian toimenpiteet asiantuntevasti. Meiltä saat myös hammashoidon nukutuksessa sekä paikkaushoidon laserilla.

Lieskatie 2 , 60510 Seinäjoki
010 312 194Siirry kotisivuille
Seinäjoen Helmident logo

Seinäjoen Helmident

Seinäjoen Helmidentissä sinua ovat vastassa alansa ammattilaiset, jotka palvelevat kaikissa suun ja hampaiden terveyteen liittyvissä asioissa. Tarjoamme monipuoliset hammaslääkäripalvelut, joissa tavoitteemme on tuottaa mahdollisimman miellyttävä hoitokokemus. Ystävällinen henkilökuntamme hoitaa niin perus- kuin esteettistä hammashoitoa tarvitsevat potilaat viimeisimmällä laitetekniikalla ja laadukkailla tuotteilla.

Kaunis suu logo

Kaunis suu

Tervetuloa täysin uudelle ja modernille vastaanotolleni Hyllykalliolle! Nykyaikaisilla välineillä ja laitteilla hoito sujuu mahdollisimman hellävaraisesti. Palvelen Sinua pitkän työkokemukseni tuomalla ammattitaidolla ja varmuudella, Sinun tuntemuksiasi kuunnellen.

Hyllykalliontie 2 , 60510 Hyllykallio (Seinäjoki)
040 143 2999Siirry kotisivuille
Scroll to Top