Hampaiden valkaisu
Helsinki

Bocca

Bocca

Kaikki Boccan käyttämät ja markkinoimat hampaiden valkaisuaineet on todettu lukuisissa tutkimuksissa laadukkaiksi ja turvallisiksi. Ne sisältävät vetyperoksidia ja karbamidiperoxidia, ja jo miljoonat tyytyväiset asiakkaat ovat käyttäneet niitä vuosia ympäri maailman.

Uudenmaankatu 21, 00120 Helsinki
0400 708947Siirry kotisivuille
GLOSS Hammashoitopalvelut Oy logo

GLOSS Hammashoitopalvelut Oy

Palveluihimme kuuluvat korkealaatuiset hampaiden puhdistuspalvelut sekä hampaiden valkaisut laserilla. Vastaanottomme sijaitsee Helsingin keskustassa Kruununhaassa.

Snellmaninkatu 19–21 A, 00170 Helsinki
010 387 8270Siirry kotisivuille
Hollywood Smile logo

Hollywood Smile

hammasvaalennushoitolan verkkovastaanotolle! Haluamme osoittaa olevamme paras ammattimaisessa hampaidenvaalennuksessa. Toivomme että jaksat lukea sivumme, koska silloin ymmärrät miksi kannattaa valita juuri meidän palvelumme. 

Oral logo

Oral Hammaslääkärit Helsinki

Oral Hammaslääkärit on Suomen tunnetuin ja arvostetuin (Innolink Research Oy, 2019) suunterveyden palveluyhtiö Suomessa. Haluamme tarjota sinulle parasta mahdollista hoitoa. Siksi saat meiltä kaikki suun terveydenhoidon palvelut samasta paikasta helposti ja nopeasti

Sibeliuksenkatu 11 A 4, 00250 Helsinki
010 400 3400Siirry kotisivuille
Mehiläinen logo

Mehiläinen

Kauniin valkoisen hymyn saavuttamiseksi voidaan käyttää useita, nykyaikaisia ja turvallisia valkaisukeinoja. Maksuttomassa suuhygienistin konsultaatiossa voit pohtia itsellesi sopivinta valkaisumenetelmää. Suuhygienisti ohjeistaa sinua sekä ennen että jälkeen valkaisun, jotta tuloksesta tulee toivotunlainen ja pysyvä.

Eteläesplanadi 22 A, 2. krs, 00130 Helsinki
010 273 8140Siirry kotisivuille
Hygga

Hygga

Haaveiletko kauniista, valkoisesta hymystä? Hampaiden valkaisu hammaslääkärillä kirkastaa hymyn tehokkaasti ja turvallisesti. Valkaisu voi vaikuttaa positiivisesti kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi tuomalla sinulle itsevarman olon.

Sähkötalo 2 krs., Kampinkuja 2, 00100 Helsinki
(09) 58 400 300Siirry kotisivuille
Terveystalo Tilkka hammaslääkäripalvelut logo

Terveystalo

Hampaiden valkaisu voidaan tehdä joko kotona tai vastaanotolla. Suuhygienistin tai hammaslääkärin tekemä valkaisu on turvallista ja sopii lähes kaikille.

Jaakonkatu 3 B, 3.krs, 00100 Helsinki
030 633 11Siirry kotisivuille
Cityklinikka logo

Cityklinikka

Hampaiden valkaisu sopii kaikenikäisille naisille ja miehille. Valkaisu tehdään vetyperoksidipohjaisella geelillä. Vetyperoksidi on hampaiden valkaisussa käytetyin ja tehokkain aine. Turvallisuussyistä peroksidien lisääminen hammastahnoihin ja valkaisukyniin on kielletty. Kotikonstein hampaiden valkaisu onkin siksi erittäin vaikeaa.

Aleksanterinkatu 21 A (4. kerros), 00100 Helsinki
0201 777 288Siirry kotisivuille
Ebeling hammaslääkärit logo

Ebeling hammaslääkärit

Vastaanotolla suoritettavalla valkaisulla saat kauniit, tasaisen valkoiset hampaat turvallisesti. Vastaanotollamme valkaisu toteutetaan hellävaraisella mutta tehokkaalla Opalescence -valkaisuaineella. Suun ja ikenien on oltava terveet ja hammaskiven poistettu ennen valkaisua. Mikäli suuhygienisti toteaa valkaisua haittaavaa hammaskiveä, käytetään aika hampaiden puhdistukseen ja varataan uusi aika valkaisuun.

Scroll to Top