Hampaiden valkaisu
Hämeenlinna

Oral logo

Oral

Oral Hammaslääkärit on Suomen tunnetuin ja arvostetuin (Innolink Research Oy, 2019) suunterveyden palveluyhtiö Suomessa. Haluamme tarjota sinulle parasta mahdollista hoitoa. Siksi saat meiltä kaikki suun terveydenhoidon palvelut samasta paikasta helposti ja nopeasti:

Palokunnankatu 13-15, 13100 Hämeenlinna
010 400 3370Siirry kotisivuille
Mehiläinen logo

Hammas Mehiläinen

Hämeenlinnan vastaanotto tarjoaa monipuoliset perushammashoidon palvelut, suuhygienistipalvelut sekä työpaikkahammashuollon palveluita. Vastaanotto on varustettu nykyaikaisilla hoitolaitteilla ja digitaalisella röntgenkuvantamispalvelulla (ortopantomo ja kktt)

Hammaslääkäriklinikka Huippu logo

Hammaslääkäriklinikka Huippu

Olemme 100% hämeenlinnalainen ketjuihin sitoutumaton yksityinen hammaslääkäriklinikka. Tarjoamme sinulle korkealaatuista perushammashoitoa, sekä laaja-alaista erikoisosaamista vaativaa hammashoitoa kuten keraamisia paikkoja, laminaatteja, implanttihoitoja, purennan kuntoutuksia, invisalign-oikomishoitoja ja botuliinihoitoja hampaiden narskutteluun ja migreeniin. 

Saaristenkatu 6, 13100 Hämeenlinna
050 4011522Siirry kotisivuille
Terveystalo Tilkka hammaslääkäripalvelut logo

Terveystalo

Hallituskatu 9, suunterveyden toimitilat sijaitsevat katutasossa.Helppo tulla ja liikuntarajoitteisen asiakkaan voi jättää ihan oven eteen, asiakaspalvelu auttaa tarvittaessa

Hallituskatu 9, 13100 Hämeenlinna
030 6000Siirry kotisivuille
Kasarmikadun Hammasklinikka logo

Kasarmikadun Hammasklinikka

Olemme yksityinen, ketjuihin kuulumaton hammaslääkäriasema, joka on erikoistunut implanttihoitoihin, keraamisiin siltoihin, kruunuihin ja täytteisiin. Kiinteät proteettiset työt valmistetaan omassa hammaslaboratoriossamme. Vastaanotolla on myös perushammashoito- ja suuhygienistipalvelut.

Pihlajalinna logo

Pihlajalinna

Tarjoamme niin rutiininomaiset palvelut kuin erikoispalvelut huolellisesti ja turvallisesti. Hoitoon pääsee joustavasti lyhyemmälläkin varoitusajalla, joten kannattaa tiedustella rohkeasti myös ilta- ja viikonloppuaikoja.

Raatihuoneenkatu 10 , 13100 Hämeenlinna
050 558 1195Siirry kotisivuille
Kauneuskeskus Pinjami logo

Kauneuskeskus Pinjami

Kauneuskeskus Pinjami on Hämeenlinnassa toimiva kauneushoitola, joka tarjoaa kokonaisvaltaista kauneudenhoitoa ja yksilöllistä palvelua. Palvelemme kaikenikäisiä asiakkaita, niin naisia kuin miehiäkin.

Eteläkatu 9 (käynti sisäpihan puolelta) , 13100 Hämeenlinna
03 612 5000Siirry kotisivuille
Scroll to Top