Hampaiden valkaisu
Lahti

Oral logo

Oral

Meillä sinua palvelevat osaavat ammattilaisemme aina yksilöllisesti ja lempeästi, alan uusinta teknologiaa hyödyntäen. Diagnoosin perustana on aina kliininen tutkimus ja sen tukena korkeatasoinen röntgenkuva.

Aleksanterinkatu 10 B (käynti Lanunaukio), 15110 Lahti
010 400 3100Siirry kotisivuille
Terveystalo Tilkka hammaslääkäripalvelut logo

Terveystalo

Autamme sinua pitämään suusi ja hampaasi hyvässä kunnossa. Ammattitaitoinen henkilökunta tarjoaa sinulle monipuolista ja kokonaisvaltaista hammashoitoa viimeisintä teknologiaa ja tutkimustietoa hyödyntäen.

Torikatu 1, 2. kerros, 15110 Lahti
030 6000Siirry kotisivuille
PlusTerveys logo

PlusTerveys

PlusTerveys-Siltapuisto on Lahden keskustassa toimiva hammaslääkäriasema. Tarjoamme hammaslääkärin ja suuhygienistin palveluja varmalla ammattitaidolla, ihmisläheisesti ja lämpimästi. Hammaslääkärikeskuksemme tarjoaa monipuoliset hammashoitopalvelut perushammashoidosta erikoishammaslääkärin palveluihin.

Aleksanterinkatu 25 A B, 15140 Lahti
03877377Siirry kotisivuille
Hymiö Hammaslääkärit logo

Hymiö Hammaslääkärit

Varaa aika tarkastukseen, niin kartoitetaan tilanne ja keskustellaan sopivista hoitovaihtoehdoista. Keskustelevassa hammastarkastuksessa ymmärrät myös itse oman suusi tilanteen.

Mehiläinen logo

Hammas Mehiläinen

Hammas Mehiläinen Lahden toimipiste on avattu 2.1.2019!

Hammas Mehiläinen Lahden toimipisteessä teidät ottaa vastaan ammattitaitoinen, kokenut ja iloinen henkilökunta.

Sibeliuksenkatu 6 C 5. krs, 15110 Lahti
010 273 8460Siirry kotisivuille
DentHouse logo

DentHouse

DentHouse tarjoaa monipuolisia hammashuollon palveluita. Henkilökuntamme koostuu alan kokeneista ammattilaisista. Tyylikkäät tilamme ja nykyaikaiset laitteemme sekä osaava henkilöstömme takaavat sinulle ensiluokkaisen hoitokokemuksen, oli kyseessä sitten hampaiden perustarkastukset tai vaativat suukirurgiset toimenpiteet.

Rautatienkatu 19A 5krs, 15110 Lahti
03-751 1000Siirry kotisivuille
Hammaslääkäripalvelu Hymysuu logo

Hammaslääkäripalvelu Hymysuu

Suuhygienistimme toteuttaa hampaiden valkaisut ammattitaidolla. Valkaisumenetelmäksi voit valita joko kotioloissa käytettävän kemiallisen valkaisun tai vastaanotollamme suoritettavan Beyond-valkaisun. Kumman tahansa valkaisukeinon sitten valitsetkin, tuloksena on valkoisemmat hampaat! Lopputulos riippuu aina lähtötilanteesta, sekä tietenkin haluamastasi valkoisuusasteesta.

Scroll to Top