Hammaskiven poisto
Vaasa

Oral logo

Oral

Oral Hammaslääkärit on Suomen tunnetuin ja arvostetuin (Innolink Research Oy, 2019) suunterveyden palveluyhtiö Suomessa. Haluamme tarjota sinulle parasta mahdollista hoitoa.

Terveystalo Tilkka hammaslääkäripalvelut logo

Terveystalo

Terveystalo Vaasa hammaslääkäripalvelut sijaitsee Vaasan keskustassa, lyhyen kävelymatkan päässä torilta. Sisäänkäynti on Rauhankadun puolelta, eli Kauppapuistikon ja Rauhankadun kulmasta. Rappuset/hissi  ykköskerrokseen. Hammaslaboratorio Alueen Hammasta vastapäätä, samassa rapussa. Ilmoittautuminen asiakaspalvelussa.

Kauppapuistikko 20, 65100 Vaasa
030 6000Siirry kotisivuille
Mehiläinen logo

Hammas Mehiläinen

Hammas Mehiläinen Vaasan vastaanotto aukesi elokuussa 2016 Mehiläisen lääkärikeskuksen yhteyteen. Neljän hoitohuoneen vastaanotto tarjoaa kattavat hammaslääkäripalvelut. Kokenut ja taitava henkilökunta on erikoistunut erityisesti oikomiseen ja kirurgiaan perushammashoidon lisäksi.

Aurora Hammaslääkärit Oy logo

Aurora Hammaslääkärit Oy

Tervetuloa Auroraan! Aurora Hammaslääkärit on yksityinen, vuodesta 2011 Vaasassa toiminut hammaslääkäriasema. Toteutamme päivittäin perushammashoitoa ja hammashoidon erikoisalojen vaativia hoitokokonaisuuksia. Panostamme vahvasti palvelumme laatuun ja viihtyvyyteesi vastaanotollamme. 

PlusTerveys logo

PlusTerveys

Wasadent on tarjonnut hammaslääkäripalveluita jo 30 vuotta Vaasassa torin laidalla Ylätorilla. Wasadent on nyt osa täysin suomalaista, hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisten omistamaa PlusTerveyttä.

Ylätori 2 A 19, 65100 Vaasa
063 126082Siirry kotisivuille
Hammaslääkäri Marja-Leena Valta logo

Hammaslääkäri Marja-Leena Valta

Hammaslääkäri Marja-Leena Valta on suun terveyteen ja kokonaishammashoitoon erikoistunut, Vaasassa toimiva hammasklinikka. Kattaviin palveluihimme kuuluvat hammashoidon osa-alueet vuosittaisista perustarkastuksista aina protetiikkaan saakka.

Hovioikeudenpuistikko 13 III krs, 65100 Vaasa
06 312 5196Siirry kotisivuille
Kurtenia hammaslääkärit logo

Kurtenia hammaslääkärit

Klinikkamme tarjoaa osaavasti kattavan valikoiman hammashoidon palveluja tarpeesi mukaan. Me kaikki palvelemme sinua saman katon alla. Ammattitaitomme on meille kunnia-asia.

Hovioikeudenpuistikko 11 A 2, 65100 Vaasa
06-357 8640Siirry kotisivuille
Greendent logo

Greendent

Tervetuloa Greendentiin. Palvelutarjontaamme kuuluu kaikki yleishammahoidot sekä turvallinen ja rauhallinen potilaiden kohtaaminen. Pyrimme luomaan myönteisen hoitokokemuksen myös hammashoitopelosta kärsiville potilaille.

Hovioikeudenpuistikko 20, 65100 Vaasa
06 3126111Siirry kotisivuille
HammasSydän logo

HammasSydän

HammasSydän on uusi yksityinen suuhygienisti Laihialla. Mottomme on ”Vaikuttavaa hammashoitoa”, koska työllämme on hammasterveyttä ja hyvinvointia parantava vaikutus. Hampaat vaikuttavat ihmisen terveyteen, itsevarmuuteen ja sosiaalisiin suhteisiin. 

Scroll to Top