Hammaskiven poisto
Helsinki

Oral logo

Oral

Ienrajoissa ja ientaskuissa sijaitsevan bakteeripeitteen poisto sekä kotihoidon ohjaus.

Hammaskivi tulehduttaa ja ärsyttää ientä sekä vaikeuttaa ienrajan puhtaana pitoa. Sitä ei voi itse poistaa, vaan hammaskiven poisto on tehtävä säännöllisesti suuhygienistin vastaanotolla.

Aleksanterinkatu 21 A, 00100 Helsinki
010 400 3400Siirry kotisivuille
Hygga

Hygga

Hammaskivenpoisto säännöllisesti on fiksu tapa, joka säästää paitsi hampaita ja rahaa, myös pitää muut terveysongelmat loitolla. Useimmiten hammaskivenpoisto ja hampaiden puhdistus tarkoittaa hammaskiveksi kovettuneen ja hampaisiin kiinnittyneen bakteerimassan, eli plakin, poistoa. Suuhygienistin tekemästä hammaskiven poistosta saa Kela-korvauksen hammaslääkärin lähetteellä. Lähete tehdään hammaslääkärin tarkastuksen yhteydessä samalla käyntikerralla.

Sähkötalo 2 krs., Kampinkuja 2, 00100 Helsinki
(09) 58 400 300Siirry kotisivuille
GLOSS Hammashoitopalvelut Oy logo

GLOSS Hammashoitopalvelut Oy

Hampaiden tehopuhdistus (sisältää hammaskiven poiston)

Asiakkaamme kommentti: "Mieletön kokemus ensi kertaa GLOSSilla. Kävin tehopuhdistuksessa. Loistavaa palvelua alusta loppuun saakka. Tuli muuten puhdasta. Ei voi tarpeeksi kehua, kiitos!"

Snellmaninkatu 19–21 A, 00170 Helsinki
010 387 8270Siirry kotisivuille
Mehiläinen logo

Mehiläinen

Hammaskiveä ei voi poistaa kotona, vaan hammaskivi poistetaan hammaslääkärin tai suuhygienistin vastaanotolla. Hammaslääkäri tai suuhygienisti rapsuttaa hammaskiven pois. Sen jälkeen puhdistus viimeistellään hammaslangalla ja kiillotustahnalla.

Eteläesplanadi 22 A, 2. krs, 00130 Helsinki
010 273 8140Siirry kotisivuille
Kukontori Forum keskusta logo

Kukontori Forum keskusta

On tärkeätä, että hampaita ympäröivät pehmytkudokset ja luu ovat terveitä. Hampaita ympäröiviä kudoksia uhkaa ientulehdus ja kroonista ientulehdusta seuraava parodontiitti eli hampaiden kiinnityskudostulehdus.

Simonkatu 6 B, Forumin kauppakeskus 3. krs. , 00100 Helsinki
09 251 37510Siirry kotisivuille
Coronaria logo

Coronaria

Hammaskivi on hampaan pintaan ja ientaskuun kovettunutta bakteeriplakkia. Hammaskiveä ei voi saada pois kotikonstein hampaita harjaamalla, vaan siihen tarvitaan suuhygienistin tekemä hammaskiven poisto. Suuhygienisti poistaa hammaskiven joko perinteisellä tavalla manuaalisesti eli käsityönä tai ultraäänilaitteella.

Megadent – hammashoitola logo

Megadent – hammashoitola

Helsingin Megadent Oy tarjoaa Hakaniemen kupeessa laadukkaita, mutta kilpailijoihinsa nähden huomattavan edullisia hammaslääkärin ja hammasteknikon palveluita uusilla koneilla yli 40 vuoden kokemuksella.

PlusTerveys logo

PlusTerveys

Hammaskivi on hampaiden pinnoille kalkkeutunutta bakteerimassaa. Hampaan pinnoilla näkyvä hammaskivi on kellertävää. Erityisesti alaetuhampaiden sisäpinnat ja yläposkihampaiden huulenpuoleiset pinnat ovat alttiita hammaskiven kertymiselle. Bakteereita elää myös ikenen alla olevassa taskumaisessa tilassa, josta sitä on vaikea havaita. Ikenen alla oleva hammaskivi on väriltään tummaa ja koostumukseltaan kovaa ja se löytyy vain instrumentein koettelemalla.

Malmin asematie 6, 00700 Helsinki
09 351 040Siirry kotisivuille
Albin logo

Albin

Hammaslääkäriasema Albin on perustettu vuonna 1994 ja se sijaitsee Helsingin Kalliossa Hakaniemen torin ja Kauppahallin tuntumassa hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Yrityksemme tarkoituksena on tuottaa korkeatasoista hammashoitoa.

Scroll to Top