Hammaskiven poisto
Oulu

Terveystalo Tilkka hammaslääkäripalvelut logo

Terveystalo

Terveystalossa huomioimme ihmisen kokonaisvaltaisesti. Suunterveys on tärkeä osa ihmisen yleisterveyttä sekä hyvinvointia. Terveellä suulla on helppo hymyillä, mutta sillä on myös suora yhteys vakavienkin sairauksien ennaltaehkäisyyn. Huomioimme kaikki pienistä maitohampaista aina mahdollisiin pelkopotilaisiin. Meille on helppo tulla kokonaisvaltaiseen hoitoon.

Kirkkokatu 27 A (5. krs), 90100 Oulu
030 6000Siirry kotisivuille
Oral logo

Oral

Meiltä saat yleishammaslääkärin palveluiden lisäksi erikoishammaslääkäreiden ja suuhygienistien palvelut. Toivotamme myös lapsipotilaat tervetulleiksi. Palvelemme sinua Ideaparkin kauppakeskuksessa. Laajojen aukioloaikojen puitteissa meillä on helppo asioida vaikkapa ostosreissun yhteydessä! Palvelemme myös lauantaisin.

Ritaharjuntie 49 (A-ovi), 90540 Oulu
010 400 3610Siirry kotisivuille
PlusTerveys logo

Plusterveys

Oulun Hammaslääkärikeskus tarjoaa hammaslääkäri- ja suuhygienistipalveluita Oulun ydinkeskustassa yli 30 vuoden kokemuksella.

Isokatu 32 B, 90100 Oulu
08 374444Siirry kotisivuille
Hammaslääkäriasema Oulun Kruunu Oy logo

Hammaslääkäriasema Oulun Kruunu Oy

Oulun Kruunussa asiakkaita palvelee neljätoista kokenutta hammaslääketieteen ammattilaista. Hoitotiimimme on tehnyt pitkään työtä yhdessä ja yhdistää luontevasti erikoisosaamisensa asiakkaan parhaaksi. Oulun Kruunu on panostanut myös viihtyisyyteen, ystävälliseen palveluun sekä hoidon laatua ja mukavuutta lisäävään teknologiaan.

Hammaslääkäriasema Andante Oy logo

Hammaslääkäriasema Andante Oy

Andante Hammaslääkäri Oulu – Olemme vuonna 1994 perustettu Oululainen perheyritys.

Tärkein tavoitteemme on hoitaa, edistää ja ylläpitaa asiakkaidemme suun terveyttä sekä yleisterveyttä kaikilla lääkärivalan velvoittamilla tavoilla.

Kirkkokatu 17 B 22, 4. kerros Rotuaarinaukio, 90100 Oulu
050 529 0969Siirry kotisivuille
Hammaslääkärikeskus Furka logo

Hammaslääkärikeskus Furka

Kaikki hammashoitopalvelut Furkasta. Tule kokeneeseen ja luotettavaan seuraan! Hammashoitoa paikallisesti Oulussa oululaisin voimin jo vuodesta 1979 lähtien.

Kirkkokatu 27 A, 90100 Oulu
08 375190Siirry kotisivuille
Coronaria logo

Coronaria Hammasklinikka

Coronaria Hammasklinikalta saat kaiken, mitä tarvitset suun ja hampaiden hyvinvointiin. Palvelumme kattavat niin perushammashoidon kuin suun erikoisalojen palvelut aina haasteelliseen suukirurgiaan asti. Coronaria Hammasklinikka toimii jo kymmenellä eri paikkakunnalla: Espoossa, Haminassa, Helsingissä, Kempeleessä, Keravalla, Kotkassa, Kuusamossa, Laukaassa, Oulussa ja Tampereella.

Mehiläinen logo

Hammas Mehiläinen

Vastaanotollamme toimii sekä yleishammaslääkäreitä että erikoishammaslääkäreitä kaikilta erikoisaloilta. Myös hammaslaboratorio sijaistee vastaanottomme yhteydessä, joten pystymme tarjoamaan sinulle monipuolista ja kattavaa hoitoa kaikilta osaamisalueilta.

Kauppurienkatu 9, 5. krs, 90100 Oulu
010 273 8250Siirry kotisivuille
Hammaslääkäriasema Kastellin Kruunu logo

Hammaslääkäriasema Kastellin Kruunu

Olemme se aito ja alkuperäinen oululainen hammaslääkäriasema, joka tarjoaa kokonaisvaltaiset ja laadukkaat hammaslääkärin palvelut kaikenikäisille. Perushammashoidon lisäksi tarjoamme protetiikan, suukirurgian ja esteettisen hammashoidon palvelut.

Scroll to Top