Hammaskiven Poisto
Jyväskylä

Oral logo

Oral

Oral Hammaslääkärit on Suomen tunnetuin ja arvostetuin (Innolink Research Oy, 2019) suunterveyden palveluyhtiö Suomessa. Haluamme tarjota sinulle parasta mahdollista hoitoa. Siksi saat meiltä kaikki suun terveydenhoidon palvelut samasta paikasta helposti ja nopeasti:

Hammaslääkäriasema Hammassirkku logo

Hammaslääkäriasema Hammassirkku

Hammassirkku on Jyväskylässä, Saarijärvellä, Jämsässä, Jämsänkoskella ja Äänekoskella sijaitseva hammaslääkäriasema, joka tarjoaa korkealaatuista yksityistä hammashoitoa.

Mehiläinen logo

Hammas Mehiläinen

Vastaanoton kokenut ja taitava henkilökunta on perushammashoidon lisäksi erikoistunut erityisesti proteettiseen hoitoon, purennan kuntoutukseen sekä esteettiseen hammashoitoon.

PlusTerveys logo

Plusterveys

Keskustan Hammaslääkärit huolehtii suusi kokonaisterveydestä Jyväskylän keskustassa, osoitteessa Yliopistonkatu 28 B. Voit varata ajan hammashoitoon nettiajanvarauksesta tai  soittamalla 010-3207090. Hammaslääkäriasemallamme saat monipuoliset hammaslääkärin, erikoishammaslääkärin ja suuhygienistin palvelut.

Pihlajalinna logo

Pihlajalinna Hammasklinikka

Pihlajalinna Hammasklinikka Jyväskylä tarjoaa monipuoliset hammashoidon palvelut. Yleishammashoidon ja suuhygienistipalveluiden lisäksi hoidamme vaativatkin erikoishammashoidon toimenpiteet asiantuntevasti. Tervetuloa!

Cygnaeuksenkatu 8, 40100 Jyväskylä
010 312 116Siirry kotisivuille
Sepänkadun hammaslääkärit Oy logo

Sepänkadun hammaslääkärit Oy

Nykyaikaisella vastaanotollamme tarjoamme perushammashoidon sekä erikoishammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut. Iloa terveistä hampaista tarjoaa ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta.

Sepänkatu 14 C, 2. kerros, 40720 Jyväskylä
014 33 99 400Siirry kotisivuille
Hohde logo

Hammas Hohde Oy

Meillä sinua hoitavat eri erikoisalojen huippuammattilaiset yhdessä. Erikoishammaslääkäreillämme on pitkä kokemus ja he auttavat sinua mielellään kaikissa suun terveyteen liittyvissä asioissa.

Väinönkatu 1, 3. krs, 40100 Jyväskylä
010 5050 820Siirry kotisivuille
Cocodens logo

Cocodens

Cocodens syntyi halusta palvella asiakkaita paremmin. Ajatuksenamme on tarjota monipuolisia  hammashoidon palveluja  rauhallisessa ja viihtyisässä ympäristössä. Ystävällisen ja asiakaslähtöisen palvelun kautta toivomme asiakkaidemme tuntevan olonsa mahdollisimman rentoutuneiksi.

Ilmarisenkatu 17, 40100 Jyväskylä
010 320 6630Siirry kotisivuille
Scroll to Top