Hampaiden valkaisu
Kouvola

PlusTerveys logo

PlusTerveys

Aseman Hammaslääkärit tarjoaa yksilöllistä ja monipuolista hammashoitoa Kouvolan keskustassa. Meille on helppo tulla sellaisena kuin olet. Tervetuloa hakemaan syy hymyyn!

Hallituskatu 5, 45100 Kouvola
05-3119215Siirry kotisivuille
Hymiö Hammaslääkärit logo

Hymiö Hammaslääkärit

Varaa aika tarkastukseen, niin kartoitetaan tilanne ja keskustellaan sopivista hoitovaihtoehdoista. Keskustelevassa hammastarkastuksessa ymmärrät myös itse oman suusi tilanteen.

Hallituskadun hammaslääkäriasema logo

Hallituskadun hammaslääkäriasema

Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta tekee kaikkensa, jotta hammashoito olisi mahdollisimman miellyttävä tapahtuma

Hallituskatu 13 A, 45100 Kouvola
(05) 375 4790Siirry kotisivuille
Suu ja Hammaslogo

Suu ja Hammas

Suu & hammas on kokonaisvaltaisen hammashoidon klinikka. Meille suu ja hampaat ovat kokonaisuus yhdessä muun elimistön kanssa. Olemme kouvolalainen hammaslääkäriasema, jonka omistavat hammaslääkärit itse.

Kouvolan Hammastiimi logo

Kouvolan Hammastiimi

Kouvolan Hammastiimin henkilökunta on valmiina palvelemaan sinua kaikissa suuhun ja hampaisiin liittyvissä asioissa. Ammattitaitoinen ja ystävällinen hoitotiimimme kartoittaa suusi tilanteen ja hoitoa tarvitsevissa asioissa suunnittelemme yhdessä kanssasi juuri sinulle sopivan hoitoratkaisun.

Oral logo

Oral

Oral Hammaslääkärit on Suomen tunnetuin ja arvostetuin (Innolink Research Oy, 2019) suunterveyden palveluyhtiö Suomessa. Haluamme tarjota sinulle parasta mahdollista hoitoa. Siksi saat meiltä kaikki suun terveydenhoidon palvelut samasta paikasta helposti ja nopeasti:

Kosmetologihoitola BlackVanilla logo

Kosmetologihoitola BlackVanilla

BlackVanilla on nuorekas, viihtyisä ja uudenlainen, rennolla ilmapiirillä varustettu monipuolinen hoitola rauhallisessa ympäristössä Kouvolan Sakaristonmäellä! Toivotamme niin naiset kuin miehetkin lämpimästi tervetulleiksi!

Scroll to Top