Hammaskiven poisto
Kouvola

PlusTerveys logo

PlusTerveys

Aseman Hammaslääkärit tarjoaa yksilöllistä ja monipuolista hammashoitoa Kouvolan keskustassa. Meille on helppo tulla sellaisena kuin olet. Tervetuloa hakemaan syy hymyyn!

Hallituskatu 5, 45100 Kouvola
05-3119215Siirry kotisivuille
Hymiö Hammaslääkärit logo

Hymiö Hammaslääkärit

Varaa aika tarkastukseen, niin kartoitetaan tilanne ja keskustellaan sopivista hoitovaihtoehdoista. Keskustelevassa hammastarkastuksessa ymmärrät myös itse oman suusi tilanteen.

Hallituskadun hammaslääkäriasema logo

Hallituskadun hammaslääkäriasema

Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta tekee kaikkensa, jotta hammashoito olisi mahdollisimman miellyttävä tapahtuma

Hallituskatu 13 A, 45100 Kouvola
(05) 375 4790Siirry kotisivuille
Osfix hammaslääkäri logo

Osfix hammaslääkäri

Tarjoamme perushoidon lisäksi monipuoliset erikoispalvelut Kouvolassa ja implanttihoidot kotimaisilla Osfix implanteilla.

Vanhamaantie 3, 47200 Elimäki
(05) 7797 755Siirry kotisivuille
Suu ja Hammaslogo

Suu ja Hammas

Suu & hammas on kokonaisvaltaisen hammashoidon klinikka. Meille suu ja hampaat ovat kokonaisuus yhdessä muun elimistön kanssa. Olemme kouvolalainen hammaslääkäriasema, jonka omistavat hammaslääkärit itse.

Oral logo

Oral

Oral Hammaslääkärit on Suomen tunnetuin ja arvostetuin (Innolink Research Oy, 2019) suunterveyden palveluyhtiö Suomessa. Haluamme tarjota sinulle parasta mahdollista hoitoa. Siksi saat meiltä kaikki suun terveydenhoidon palvelut samasta paikasta helposti ja nopeasti:

Scroll to Top