Hampaiden valkaisu
Espoo

Oral logo

Oral

Laservalkaisu on tehokas ja turvallinen ratkaisu tummentuneisiin hampaisiin. Laservalkaisulla hampaista saadaan välittömästi valkoisemmat. Hampaat voivat vaaleta jopa 10 astetta.

Tapionaukio 4, 3. krs, 02100 Espoo
010 400 3180Siirry kotisivuille
Mehiläinen logo

Hammas Mehiläinen Espoo

Kauniin valkoisen hymyn saavuttamiseksi voidaan käyttää useita, nykyaikaisia ja turvallisia valkaisukeinoja. Maksuttomassa suuhygienistin konsultaatiossa voit pohtia itsellesi sopivinta valkaisumenetelmää. Suuhygienisti ohjeistaa sinua sekä ennen että jälkeen valkaisun, jotta tuloksesta tulee toivotunlainen ja pysyvä.

Sun Hymy logo

Sun Hymy

Hampaiden kevytvalkaisun voi toistaa useamman kerran vuodessa. Hoito sopii kaikille jotka haluavat vaalentaa hampaitaan asteittain. Laserkevytvalkaisu eroaa Lasertehovalkaisusta toimenpiteen kestolta ja on vaikutusajaltaan lyhyempi.

Hammaslääkärikeskus Helmi logo

Hammaslääkärikeskus Helmi

Hampaiden valkaisu on tärkeä osa esteettistä hammashoitoa. Hampaiden valkaisu tehdään aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.Helmessä on käytössä vastaanotolla tehtävä hampaiden BlancOne.

Läkkisepänkuja 2, 02650 Espoo
(09) 59 22 00Siirry kotisivuille
Coronaria logo

Coronaria Hammasklinikka Otaniemi

Hampaiden valkaisu ja värjäytymien poisto kuuluvat esteettisen hammashoidon piiriin. Coronaria Hammasklinikoilla hampaiden estetiikkaa hoidetaan myös mm. keraamisilla laminaateilla, kruunuilla. Perushammaslääkärimme, erikoishammaslääkärimme ja suuhygienistimme ovat käytettävissä hampaiden esteettisten ongelmien ratkaisuissa.

Terveystalo Tilkka hammaslääkäripalvelut logo

Terveystalo Leppävaara

Hammaslääkäripalvelut sijaitsee Leppävaaran keskustassa Sellon kauppakeskuksen vieressä Panorama Tower-tornirakennuksen 7.kerroksessa, tornin B-osassa. Sisäänkäynti Sellon kauppakeskuksen puoleisista ovista tai Kehä I puoleisista ovista. Leppävaaran rautatie - ja bussiasemalta on n.5min (n.300m) kävelymatka Panorama Toweriin.

Hevosenkenkä 3, 02600 Espoo
030 6000Siirry kotisivuille
Scroll to Top