hammaskiven poisto Lahti

DentHouse logo

DentHouse

DentHouse tarjoaa monipuolisia hammashuollon palveluita. Henkilökuntamme koostuu alan kokeneista ammattilaisista. Tyylikkäät tilamme ja nykyaikaiset laitteemme sekä osaava henkilöstömme takaavat sinulle ensiluokkaisen hoitokokemuksen, oli kyseessä sitten hampaiden perustarkastukset tai vaativat suukirurgiset toimenpiteet.

Mehiläinen logo

Hammas Mehiläinen

Hammas Mehiläinen Lahden toimipiste on avattu 2.1.2019! Hammas Mehiläinen Lahden toimipisteessä teidät ottaa vastaan ammattitaitoinen, kokenut ja iloinen henkilökunta.

Hammaslääkäri Olli Starck logo

Hammaslääkäri Olli Starck

Hammaslääkäri Olli Starck tarjoaa hammashoitoa Lahden alueella yli 20 vuoden kokemuksella. Kaikki hammaslääkäripalvelut aina hampaiden puhdistuksesta juurihoitoon suoritetaan takuuvarmalla asiantuntemuksella asiakkaan yksilöllinen tilanne huomioiden.

Hymiö Hammaslääkärit logo

Hymiö Hammaslääkärit

Varaa aika tarkastukseen, niin kartoitetaan tilanne ja keskustellaan sopivista hoitovaihtoehdoista. Keskustelevassa hammastarkastuksessa ymmärrät myös itse oman suusi tilanteen.

Hammaskaari Erkamo Oy logo

Hammaskaari Erkamo Oy

Hammaskaari Erkamo palvelee Lahden keskustassa, Rautatienkadulla. Tarjoamme turvallisen ja ammattitaitoisen hoitoympäristön, jonne on aina mukava tulla.

PlusTerveys logo

PlusTerveys

PlusTerveys-Siltapuisto on Lahden keskustassa toimiva hammaslääkäriasema. Tarjoamme hammaslääkärin ja suuhygienistin palveluja varmalla ammattitaidolla, ihmisläheisesti ja lämpimästi. Hammaslääkärikeskuksemme tarjoaa monipuoliset hammashoitopalvelut perushammashoidosta erikoishammaslääkärin palveluihin.

Terveystalo Tilkka hammaslääkäripalvelut logo

Terveystalo

Autamme sinua pitämään suusi ja hampaasi hyvässä kunnossa. Ammattitaitoinen henkilökunta tarjoaa sinulle monipuolista ja kokonaisvaltaista hammashoitoa viimeisintä teknologiaa ja tutkimustietoa hyödyntäen.

Dentamed Oy logo

Dentamed Oy

Huomaattehan, että internetistä on varattavissa vain osa ajoista. Erityisesti saman päivän aikoja ja ilta-aikoja kannattaa kysellä puhelimitse. Varattu aika on peruttava ajoissa, viimeistään 24 h. ennen varattua aikaa. Käyttämättömästä ajanvarauksesta peritään maksu.

Oral logo

Oral

Meillä sinua palvelevat osaavat ammattilaisemme aina yksilöllisesti ja lempeästi, alan uusinta teknologiaa hyödyntäen. Diagnoosin perustana on aina kliininen tutkimus ja sen tukena korkeatasoinen röntgenkuva.

Scroll to Top