hammaskiven poisto pori

Hammashoitopalvelu SmileStudio Oy logo

Hammashoitopalvelu SmileStudio Oy

SmileStudio on asiantunteva ja laadukas suuhygienistipalveluita tuottava yritys, joka on erikoistunut hampaiden valkaisuun ja puhdistamiseen sekä kasvojen täyteaine-pistoshoitoihin. SmileStudio sijaitee Porissa, Itäpuisto 12 sekä Raumalla, Kalliokatu 24.

Hammastohtorit logo

Hammastohtorit

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen kokonaisterveyttä. Hammastohtoreiden asiakkaana saat henkilökohtaista neuvontaa ja asiantuntevaa hoitoa kaikissa suun terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä.VALIKKO

Kauppatorin hammaslääkäriasema logo

Kauppatorin hammaslääkäriasema

Kauppatorin Hammaslääkäriasema Oy tarjoaa ammattitaitoisia hammaslääkärin palveluita Porissa Gallen-Kallelankadulla. Kauppatorin varrella sijaitsevalla hammaslääkäriasemalla Sinua palvelevat hammaslääkärimme Sari Randelin sekä Esa Randelin.

Hammaslääkäriasema Adent Oy logo

Hammaslääkäriasema Adent Oy

Hammaslääkäriasema Adent tarjoaa kattavat hammaslääkäripalvelut Porissa jaNakkilassa. Hammaslääkäri juuri sinulle!

PlusTerveys logo

PlusTerveys

Porin Hammas on perinteikäs monipuolisia hammaslääkäri –ja suuhygienistipalveluja tarjoava hammaslääkäriasema. Toimipiste sijaitsee Porin keskustassa Itsenäisyydenkadulla ns. ”Kelan talossa”. Porin Hampaan sisäänkäynti on porttikongista.

Mehiläinen logo

Hammas Mehiläinen

Porin Hammas Mehiläisen kokenut ja taitava henkilökunta tarjoaa muun muassa kattavan perushammashoidon, suukirurgiset toimenpiteet, hammasimplantit, juurihoidot, 3D kartiokeilakuvaukset, kruunu – ja siltaprotetiikan, hammasproteesit, esteettisen hammashoidon, sekä suuhygienistipalvelut.

Deal hammaslääkärit logo

Deal hammaslääkärit

Paikalliset, kotimaiset hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut lähellä sinua! Jos arvosta toimintaa, jossa korostuvat henkilökohtainen palvelu, maltillinen hinnoittelu, sekä tuttu ja turvallinen lääkäri-potilassuhde, niin olemme sinua varten.

Terveystalo Tilkka hammaslääkäripalvelut logo

Terveystalo

Terveystalo Pori Hammaslääkäripalvelut sijaitsee Kävelykadun päässä Itsenäisyydenkadun ja Yrjönkadun kulmassa linja-autoaseman läheisyydessä. Palojoenkulmana tunnetussa talossa sijaitsevat myös Kelan toimitilat.

Oral logo

Oral

Oral Hammaslääkärit on Suomen tunnetuin ja arvostetuin (Innolink Research Oy, 2019) suunterveyden palveluyhtiö Suomessa. Haluamme tarjota sinulle parasta mahdollista hoitoa. Siksi saat meiltä kaikki suun terveydenhoidon palvelut samasta paikasta helposti ja nopeasti:

Scroll to Top