Hammaskiven Poisto Tampere

Hammaslääkäriasema TempoDent logo

Hammaslääkäriasema TempoDent

TempoDent on merkittävä pirkanmaalainen asiantuntija niin perus- kuin erikoishammashoidossakin sekä esteettisessä hammashoidossa.

SmileSpa logo

SmileSpa

SmileSpa on erit­täin kaunis, kodikas ja korkea­ta­soinen suuhy­gie­nis­ti­pal­ve­luja tuot­tava hammas­kau­neus­hoi­tola, jonka tavoit­teena on tehdä hammas­hoi­dosta kiireetön ja miel­lyt­tävä kokemus. 

Tullinsuu logo

Tullinsuu

Tarjoamme Sinulle kokonaishammashoitoa Tampereella Tullintorilla ja Keskustorilla sekä Mäntässä. Tullinsuu Tullintorilla on täyden palvelun sairaalaoikeuksin varustettu hammaslääkärikeskus, josta saat kaiken tarvitsemasi hammashoitoon liittyvän erikoishoidon.

Kotihammas logo

Kotihammas

Tarjoamme monipuoliset hammashoidon palvelut perus­hammas­hoidosta aina vaativiin proteettisiin ja kirurgisiin toimenpiteisiin asti.

Pihlajalinna logo

Pihlajalinna

Nyt on hyvä syy avata suu. Kaikki hampaisiin liittyvät palvelut löytyvät meiltä: hoitopolku suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, tarpeita ja toiveita kuunnellen.

Coronaria logo

Coronaria Hammasklinikka Keskustori

Keskustorin hammasklinikkamme Tampereella palvelee keskeisellä paikalla vastaremontoiduissa, viihtyisissä tiloissa. Se sijaitsee keskeisellä paikalla Tampereen keskustassa keskustorilla. Meille on helppo tulla niin kävellen, pyörällä, autolla, julkisilla tai junalla.

Mehiläinen logo

Hammas Mehiläinen

Tampereen vastaanotto tarjoaa monipuoliset yleishammaslääkäri, erikoishammaslääkäri, suuhygienisti palvelut sekä työpaikkahammashoitopalveluita.

Oral logo

Oral Hammaslääkärit

Oral Hammaslääkärit on Suomen tunnetuin ja arvostetuin (Innolink Research Oy, 2019) suunterveyden palveluyhtiö Suomessa. Haluamme tarjota sinulle parasta mahdollista hoitoa. Siksi saat meiltä kaikki suun terveydenhoidon palvelut samasta paikasta helposti ja nopeasti:

Terveystalo Tilkka hammaslääkäripalvelut logo

Terveystalo

Terveystalossa huomioimme ihmisen kokonaisvaltaisesti. Suunterveys on tärkeä osa ihmisen yleisterveyttä sekä hyvinvointia. Terveellä suulla on helppo hymyillä, mutta sillä on myös suora yhteys vakavienkin sairauksien ennaltaehkäisyyn. Huomioimme kaikki pienistä maitohampaista aina mahdollisiin pelkopotilaisiin. Meille on helppo tulla kokonaisvaltaiseen hoitoon.

Scroll to Top