hammaskiven poisto Vantaa

Tikkurilan Hammaslääkärikeskus logo

Tikkurilan Hammaslääkärikeskus

Tikkurilan hammaslääkärikeskus tarjoaa monipuolista ja asiantuntevaa osaamista. Huolehdimme kokonaisvaltaisesti suun ja hampaiden terveydestä. Lähtökohtamme on ystävällinen palvelu sekä kivuton suun ja hampaiston kokonaishoito. Hoitosuhde perustuu säännöllisyyteen ja jatkuvuuteen.Oma, tuttu hammaslääkäri kutsuu säännöllisiin tutkimuksiin sopimuksen mukaan. Teemme yksilöllisen hoitosuunnitelman kustannusarvioineen tarvittaessa.

Myyrmäen Hammaslääkäriasema logo

Myyrmäen Hammaslääkäriasema

Myyrmäen Hammaslääkäriasema on suomalainen yksityinen hammaslääkäriasema Länsi-Vantaan Myyrmäessä. Meillä on alueella pitkät perinteet, olemme huolehtineet asiakkaiden suun terveydestä jo vuodesta 1975. Nykyisin toimimme kauppakeskus Myyrmannin kolmannen kerroksen valoisissa tiloissa.

PlusTerveys logo

PlusTerveys

PlusTerveys on Suomen suurimpia yksityisiä terveydenhuoltopalveluja tuottava yritys. Konserniin kuuluu emoyhtiö PlusTerveys Oy:n lisäksi tytäryhtiöt PlusTerveys Hammaslääkärit Oy, PlusTerveys Lääkärit Oy ja PlusTerveys Kvalident Oy. 

Hammaslääkäriasema Oskari logo

Hammaslääkäriasema Oskari

Hammaslääkäriasema Oskari on perinteikäs täyden palvelun hammaslääkäriasema Vantaan Myyrmäessä, josta saat kaikki suun ja hampaiden hyvinvointiin liittyvät palvelut.

Oral logo

Oral

Oral Hammaslääkärit on Suomen tunnetuin ja arvostetuin (Innolink Research Oy, 2019) suunterveyden palveluyhtiö Suomessa. Haluamme tarjota sinulle parasta mahdollista hoitoa. Siksi saat meiltä kaikki suun terveydenhoidon palvelut samasta paikasta helposti ja nopeasti:

Mehiläinen logo

Hammas Mehiläinen

Syyskuussa 2014 avautunut Hammas MehiläinenTikkurila tarjoaa kattavat ja korkealuokkaiset hammaslääkäripalvelut vastaremontoiduissa tiloissa.

Terveystalo Tilkka hammaslääkäripalvelut logo

Terveystalo

Terveystalossa huomioimme ihmisen kokonaisvaltaisesti. Suunterveys on tärkeä osa ihmisen yleisterveyttä sekä hyvinvointia. Terveellä suulla on helppo hymyillä, mutta sillä on myös suora yhteys vakavienkin sairauksien ennaltaehkäisyyn. Huomioimme kaikki pienistä maitohampaista aina mahdollisiin pelkopotilaisiin. Meille on helppo tulla kokonaisvaltaiseen hoitoon.

Kotihammas logo

Kotihammas

Tarjoamme monipuoliset hammashoidon palvelut perus­hammas­hoidosta aina vaativiin proteettisiin ja kirurgisiin toimenpiteisiin asti.

Scroll to Top