hammaslääkäri Espoo

Terveystalo Tilkka hammaslääkäripalvelut logo

Terveystalo Leppävaara

Hammaslääkäripalvelut sijaitsee Leppävaaran keskustassa Sellon kauppakeskuksen vieressä Panorama Tower-tornirakennuksen 7.kerroksessa, tornin B-osassa. Sisäänkäynti Sellon kauppakeskuksen puoleisista ovista tai Kehä I puoleisista ovista. Leppävaaran rautatie – ja bussiasemalta on n.5min (n.300m) kävelymatka Panorama Toweriin.

Oy Kauklahden hammaslääkärit logo

Oy Kauklahden hammaslääkärit

Olemme pieni ja kotoisa, mutta myös moderni ja vahvasti kehittyvä hammaslääkäriasema. Hammaslääkäriemme ja muun tiimimme tavoitteena on tarjota sinulle mahdollisimman mukava ja miellyttävä hoitokäynti.

Niittyhuipun hammaslääkärit logo

Niittyhuipun hammaslääkärit

Vastaanottomme on aloittanut toimintansa Viherlaaksossa vuonna 1992. Lähes kahdenkymmenen vuoden ajan olemme tarjonneet asiakkaillemme luotettavaa, henkilökohtaista ja laadukasta hammashoitoa.

Kilon Hammaslääkärit logo

Kilon Hammaslääkärit

Särkypäivystys aukioloaikoina Kelan suorakorvaus Juurihoidot Paikkaukset Pienet kirurgiset toimenpiteet Hammaskiven poistot Proteettiset hoidot

Terveystalo Tilkka hammaslääkäripalvelut logo

Terveystalo hammaslääkäripalvelut

Terveystalo Leppävaaran hammaslääkäripalveluissa palvelee ammattitaitoinen ja kokenut henkilökunta. Henkilökuntamme koostuu yhdestätoista hammaslääkäristä, joista yksi on kirurgian ja yksi parodontologian (iensairauksien) erikoishammaslääkäri, viidestä suuhygienististä ja kahdeksasta hoitajasta. 

Viherlaakson hammaslääkärit logo

Viherlaakson hammaslääkärit

Vastaanottomme on aloittanut toimintansa Viherlaaksossa vuonna 1992. Yli kahdenkymmenenviiden vuoden ajan olemme tarjonneet asiakkaillemme luotettavaa, henkilökohtaista ja laadukasta hammashoitoa.

PlusTerveys logo

plusterveys

Hammaslääkäriasemallamme toimii iso joukko ammattitaitoisia hammaslääkäreitä, erikoishammaslääkäreitä ja suuhygienistejä. Huomioimme asiakkaan tarpeet aina yksilöllisesti. Hammashoidon korkea laatu sekä ystävällinen ja lempeä palvelu ovat toimintamme kulmakiviä.

Hammaslääkärikeskus Helmi logo

Hammaslääkärikeskus Helmi

Palvelemme sinua kaikissa hammashoitoon liittyvissä tarpeissasi, perushammashoidosta kirurgisiin toimenpiteisiin ja esteettiseen hammashoitoon.

Mehiläinen logo

Mehiläinen

Mehiläinen on avannut uuden hammaslääkärivastaanoton Espoon Tapiolaan 24.4.2017. Uusiin tiloihin siirtyy myös aiemmin Tapiolan Hammaslääkäriasemana tunnetun yksikön toiminta 2.5.2017.

Oral logo

Oral

Tapiolan toimipiste sijaitsee kauppakeskus AINOA 1 -rakennuksen 3. kerroksessa, H&M -liikkeen vieressä, vanhassa Sokoksen talossa. Toimipisteeseen on esteetön pääsy hissillä.

Scroll to Top