Hammaslääkäri Helsinki

Mehiläinen logo

Hammas Mehiläinen Leanportti

Hammas Mehiläinen Leanportti on toiminut samassa rakennuksessa jo vuodesta 1987 länsi-Pasilassa poliisitaloa vastapäätä. Toimipisteessämme on kattava erikoishammalääkäreiden tarjonta yleishammaslääkäreiden ja suuhygienistin lisäksi.

Kukontori Forum keskusta logo

Kukontori Forum keskusta

Kukontorin Hammaslääkärit on hammaslääkäriasemasi Helsingin keskustassa, kauppakeskus Forumin 3. kerroksessa. Kukontorin Hammaslääkärit on valoisa ja moderni hammaslääkärikeskus, jonka ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta on valmiina auttamaan juuri sinua.

Pasilan Hammashoito logo

Pasilan Hammashoito

Pasilan Hammashoito on pieni hammaslääkäriasema, jonka henkilökunnalla on 25 vuoden kokemus yksityisestä hammashoidosta Helsingissä.

Gasellin Hammaslääkärit Oy logo

Gasellin Hammaslääkärit Oy

Gasellin Hammaslääkärit on yksityinen ja itsenäinen, aidosti suomalainen hammaslääkäriasema. Meillä potilaita kuunnellaan ja heistä kannetaan vastuuta. Meiltä saat ammattitaitoista ja laadukasta hammashoitoa osaavien yleishammaslääkärien ja eri alojen spesialistien hoidossa.

Postitalon hammaslääkärit logo

Postitalon hammaslääkärit

Postitalon hammaslääkärit palvelee Helsingin ydinkeskustassa loistavien kulkuyhteyksien varrella. Hammaslääkäriasema sijaitsee uudistuneessa Pääpostitalossa. Hammaslääkärimme ovat tarjonneet asiakkaillemme terveempiä ja kauniimpia hymyjä jo yli 15 vuoden ajan. Tekniikkamme on aina ajankohtaista ja osaavaa.

Mehiläinen logo

Hammas Mehiläinen Esplanadi

Hammas Mehiläisen hammaslääkäriasemilla hoidamme asiakkaita yksilöllisesti ja laadukkaasti.  Tarjoamme palveluita monipuolisesti perushammashoidosta alkaen aina vaativiin kirurgisiin toimenpiteisiin ja esteettisiin ratkaisuihin. Kokeneet hammaslääkärimme etsivät juuri sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon eri hoitotilanteissa.

Stoma Forum

Stoma Forum

Hammaslääkäriasema Stoma on perustettu vuonna 1970, ja se on näin ollen Helsingin vanhin yhtäjaksoisesti toiminut hammaslääkäriasema. Nimi Stoma on kreikan kieltä ja tarkoittaa suuta.

Coronaria logo

Coronaria

Coronaria Hammasklinikka toimii jo kymmenellä eri paikkakunnalla: Espoossa, Haminassa, Helsingissä, Kempeleessä, Keravalla, Kotkassa, Kuusamossa, Laukaassa, Oulussa ja Tampereella. Kaikki toimipisteet sijaitsevat keskeisellä sijainnilla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meiltä saat tarvitsemasi hoidon kun sitä tarvitset, edulliseen hintaan!

Terveystalo Tilkka hammaslääkäripalvelut logo

Terveystalo Tilkka hammaslääkäripalvelut

Terveystalo Tilkka hammaslääkäripalvelut tarjoaa monipuolisia hammaslääkäripalveluja. Hammaslääkärit ja erikoishammaslääkärit Suuhygienistit Hammaslääkäripalvelut yrityksille

Scroll to Top