hammaslaakari Mikkeli

Mehiläinen logo

Hammas Mehiläinen

Vastaanottomme iloinen ja kokenut henkilökunta palvelee teitä kaikissa suun- ja hampaiston hoitoon liittyvissä asioissa.

Mident Oy logo

Mident Oy

Hammaslaboratorio Mident on mikkeliläinen, v.1984 perustettu yritys, joka tarjoaa perinteisten hammaslaboratoriopalveluiden lisäksi erikoishammasteknikon palvelut. 

Hammas-Apu I Oy logo

Hammas-Apu I Oy

Tarjoamme maksuttoman suun ja hammasproteesin tarkastuksen, sekä hoitoonohjauksen.

Lääkärikeskus Ikioma logo

Lääkärikeskus Ikioma

Ikioma lääkäriasemalla ja hammaslääkärikeskuksessa voit maksaa käteisellä, luotto- ja pankkikorteilla sekä ePassilla. Yksityisasiakkaat eivät voi maksaa laskulla, mutta mikäli tarvitset maksuaikaa tai haluat hoitaa maksun myöhemmin, voit käyttää Resurs Bank -luottoa.

PlusTerveys logo

PlusTerveys

PlusTerveys on Suomen suurimpia yksityisiä terveydenhuoltopalveluja tuottava yritys. Konserniin kuuluu emoyhtiö PlusTerveys Oy:n lisäksi tytäryhtiöt PlusTerveys Hammaslääkärit Oy, PlusTerveys Lääkärit Oy ja PlusTerveys Kvalident Oy. Täysin kotimaisen PlusTerveyden omistavat siellä työskentelevät hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaiset.

Oral logo

Oral

Meillä sinua palvelevat osaavat ammattilaisemme aina yksilöllisesti ja lempeästi, alan uusinta teknologiaa hyödyntäen. Diagnoosin perustana on aina kliininen tutkimus ja sen tukena korkeatasoinen röntgenkuva.

Scroll to Top