hammaslääkäri Rovaniemi

Kotihammas logo

Kotihammas

KotiHammas Oy on suomalainen vuonna 2013 perustettu laadukkaiden suunterveyspalvelujen tuottaja. Tarjoamme monipuoliset hammaslääkäri- ja hammas­laboratorio­palvelut toimi­pisteissämme pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Vantaa ja Järvenpää), Turussa, Tampereella sekä Pohjois-Suomessa (Oulu, Rovaniemi, Kemijärvi, Ylitornio, Sodankylä). 

Hammaslaboratorio Selin logo

Hammaslaboratorio Selin

Olemme erikoistuneet erikoishammasteknikkopalveluihin sekä kaikkiin hammasproteeseihin liittyviin asioihin. Yrityksemme on toiminut vuodesta 1979 lähtien, joten vuosikymmenien kokemus takaa asiakkaillemme huippulaadun.

HammasPojat Oy Hammaslaboratorio logo

HammasPojat Oy Hammaslaboratorio

Hammaspojat Oy on täyden palvelun hammaslaboratorio Rovaniemellä ja Ivalossa. Valmistamme hammastekniset tuotteet ammattitaidolla, takuutyönä.

Hammasasema Suusalonki logo

Hammasasema Suusalonki

Olemme 100 %:sti paikallinen hammaslääkäriasema ja meiltä saat kaikki nykyaikaiset palvelut saman katon alta.

Amelodent Oy logo

Amelodent Oy

Löydät paikallisen ja palvelevan Likiliikkeemme Urheilukadulta. Tarjoamme monipuoliset hammashoidon palvelut perushammashoidosta erikoishammashoitoon ja suukirurgiaan.

PlusTerveys logo

PlusTerveys

Tarjoamme yleishammaslääkäripalveluita laadukkaasti ja joustavasti Rovaniemen keskustassa. 

Oral logo

Oral

Oral Hammaslääkärit on Suomen tunnetuin ja arvostetuin (Innolink Research Oy, 2019) suunterveyden palveluyhtiö Suomessa. Haluamme tarjota sinulle parasta mahdollista hoitoa. Siksi saat meiltä kaikki suun terveydenhoidon palvelut samasta paikasta helposti ja nopeasti:

Terveystalo Tilkka hammaslääkäripalvelut logo

Terveystalo

Terveystalo Rovaniemi hammaslääkäripalvelut tarjoaa monipuolisia hammaslääkäripalveluja

Mehiläinen logo

Hammas Mehiläinen

Rovaniemen Hammas Mehiläinen -vastaanotto on täyden palvelun hammaslääkäriasema, jossa työskentelee yleishammaslääkäreiden ja suuhygienistin lisäksi alan erikoisosaajia suukirurgian ja purentafysiologian aloilta. 

Scroll to Top