Hampaidenvalkaisu Helsinki

Hymykeskus logo

Hymykeskus

Hampaiden valkaisu tehdään aina yksilöllisesti, asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Valkaisun suorittaa laillistettu suuhygienisti.

Ebeling hammaslääkärit logo

Ebeling hammaslääkärit

Vastaanotolla suoritettavalla valkaisulla saat kauniit, tasaisen valkoiset hampaat turvallisesti. Vastaanotollamme valkaisu toteutetaan hellävaraisella mutta tehokkaalla Opalescence -valkaisuaineella. Suun ja ikenien on oltava terveet ja hammaskiven poistettu ennen valkaisua. Mikäli suuhygienisti toteaa valkaisua haittaavaa hammaskiveä, käytetään aika hampaiden puhdistukseen ja varataan uusi aika valkaisuun.

Cityklinikka logo

Cityklinikka

Hampaiden valkaisu sopii kaikenikäisille naisille ja miehille. Valkaisu tehdään vetyperoksidipohjaisella geelillä. Vetyperoksidi on hampaiden valkaisussa käytetyin ja tehokkain aine. Turvallisuussyistä peroksidien lisääminen hammastahnoihin ja valkaisukyniin on kielletty. Kotikonstein hampaiden valkaisu onkin siksi erittäin vaikeaa.

Terveystalo Tilkka hammaslääkäripalvelut logo

Terveystalo

Hampaiden valkaisu voidaan tehdä joko kotona tai vastaanotolla. Suuhygienistin tai hammaslääkärin tekemä valkaisu on turvallista ja sopii lähes kaikille.

Hygga

Hygga

Haaveiletko kauniista, valkoisesta hymystä? Hampaiden valkaisu hammaslääkärillä kirkastaa hymyn tehokkaasti ja turvallisesti. Valkaisu voi vaikuttaa positiivisesti kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi tuomalla sinulle itsevarman olon.

Mehiläinen logo

Mehiläinen

Kauniin valkoisen hymyn saavuttamiseksi voidaan käyttää useita, nykyaikaisia ja turvallisia valkaisukeinoja. Maksuttomassa suuhygienistin konsultaatiossa voit pohtia itsellesi sopivinta valkaisumenetelmää. Suuhygienisti ohjeistaa sinua sekä ennen että jälkeen valkaisun, jotta tuloksesta tulee toivotunlainen ja pysyvä.

Oral logo

Oral Hammaslääkärit Helsinki

Oral Hammaslääkärit on Suomen tunnetuin ja arvostetuin (Innolink Research Oy, 2019) suunterveyden palveluyhtiö Suomessa. Haluamme tarjota sinulle parasta mahdollista hoitoa. Siksi saat meiltä kaikki suun terveydenhoidon palvelut samasta paikasta helposti ja nopeasti

Hollywood Smile logo

Hollywood Smile

hammasvaalennushoitolan verkkovastaanotolle! Haluamme osoittaa olevamme paras ammattimaisessa hampaidenvaalennuksessa. Toivomme että jaksat lukea sivumme, koska silloin ymmärrät miksi kannattaa valita juuri meidän palvelumme. 

GLOSS Hammashoitopalvelut Oy logo

GLOSS Hammashoitopalvelut Oy

Palveluihimme kuuluvat korkealaatuiset hampaiden puhdistuspalvelut sekä hampaiden valkaisut laserilla. Vastaanottomme sijaitsee Helsingin keskustassa Kruununhaassa.

Bocca

Bocca

Kaikki Boccan käyttämät ja markkinoimat hampaiden valkaisuaineet on todettu lukuisissa tutkimuksissa laadukkaiksi ja turvallisiksi. Ne sisältävät vetyperoksidia ja karbamidiperoxidia, ja jo miljoonat tyytyväiset asiakkaat ovat käyttäneet niitä vuosia ympäri maailman.

Scroll to Top