hampaidenvalkaisu joensuu

Filadent Oy logo

Filadent Oy

Filadent Oy tarjoaa asiakkailleen korkealaatuiset erikoishammasteknikon palvelut. Valmistamme uudet irtoproteesit ja tarkastamme, korjaamme, huollamme sekä puhdistamme kaikentyyppiset irtoproteesit vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla.

Mehiläinen logo

Hammas Mehiläinen

Mehiläinen Joensuu sijaitsee keskeisellä paikalla Joensuun keskustassa Sokosta vastapäätä, osoitteessa Rantakatu 24. Sisäänkäynti kiinteistöön tapahtuu Kanavarannan pysäköintialueen puolelta.

Hammaslääkäriasema Anesdent logo

Hammaslääkäriasema Anesdent

Hammaslääkäria­sema Anesdent Oy:ssä sinua palvelevat kokeneet, ammattitaitoiset ja ystävälliset hammaslääkärit. Joensuun keskustassa sijaitsevalle vastaanotollemme pääset helposti niin kävellen kuin autollakin.

Miun Paikka logo

Miun Paikka

Hammasklinikka Miun Paikka on perustettu vuonna 2017 Joensuun keskustaan katutasoon. Hammaslääkäri,suuhygienisti ja kirurgian ehl palvelut. Tervetuloa!

Kirkkokadun Hammaslääkärit Oy logo

Kirkkokadun Hammaslääkärit Oy

Tervetuloa vastaanotolle! Kirkkokadun pitkäaikaiset ammattilaiset saavat koko perheesi hampaat loistamaan ja hymysi syvenemään. Pienimmät potilaamme saavat erityistä huomiota ja hellää hoitoa – hammaspeikkomme hymyilevät ja hammaslääkäri on heidän kaverinsa!

Hammaslääkäriasema Otso logo

Hammaslääkäriasema Otso

Vastaanotollamme on käytössä uusin teknologia ja ammattitaitoinen henkilökunta, joilla takaamme Sinulle miellyttävän hammashoitokäynnin. Palvelemme Sinua myös englanniksi, ruotsiksi ja venäjäksi.

Joensuun Hammaskeskus Oy logo

Joensuun Hammaskeskus Oy

Joensuun Hammaskeskus on moderni hammaslääkäriasema Joensuun ydinkeskustassa. Olemme paikallinen perheyritys, joka tarjoaa nykyaikaista ja hellävaraista hammashoitoa

Oral logo

Oral

Meillä sinua palvelevat osaavat ammattilaisemme aina yksilöllisesti ja lempeästi, alan uusinta teknologiaa hyödyntäen. Diagnoosin perustana on aina kliininen tutkimus ja sen tukena korkeatasoinen röntgenkuva.

Scroll to Top