hampaidenvalkaisu Lappeenranta

Cosmetic Clinic Lappeenranta logo

Cosmetic Clinic Lappeenranta

Olemme luotettava ja ammattitaitoinen kumppanisi, kun haluat korostaa kauneuttasi ja hemmotella itseäsi. Palvelemme aina joustavasti ja ihmisläheisesti kaikissa kauneuteesi liittyvissä asioissa. Kauneusklinikka sijaitsee Lappeeenrannan keskustassa. Meiltä ihon hoitoon mesoterapiahoidot, kemialliset kuorinnat, veitsetön kasvojen kohotus Hifu, täyteainehoidot, botox-hoidot, microblading, hampaiden valkaisu sekä suihkurusketus eli spray-rusketus. Saat kauttamme myös plastiikkakirurgian monipuoliset palvelut. ​

Suuntiimoilla logo

Suuntiimoilla

Nimensä mukaisesti Suuntiimoilla auttaa sinua suunhygieniasi hoidossa. Hoidossa korostuu terveyden edistäminen ja suun sairauksien ehkäisy. Moderneissa uusissa tiloissa sekä nykyaikaisilla laitteilla ja välineillä hoitotoimenpiteet sujuu asiakasta kuunnellen ja kunnioittaen. Palvelun lähtökohtana on ammattitaitoinen sekä kiireetön – ihmisläheinen hoitokokemus.

SiunSuu logo

SiunSuu

Autamme sinua saamaan tämän kaiken, tuomalla palvelun luoksesi! Tarjoamme liikkuvaa suuhygienistipalvelua Etelä-Karjalan alueella.

HammasArena logo

HammasArena

HammasArena sijaitsee Raatimiehenkadulla Karankulman talossa Vapaudenaukion puiston vieressä. Viihtyisä vastaanottomme on ensimmäisessä kerroksessa ja meille myös liikuntarajoitteisten on helppo tulla. 

Mehiläinen logo

Hammas Mehiläinen

Vastaanotollamme työskentelee erittäin ammattitaitoinen ja kokenut ryhmä hammashoidon ammattilaisia. Normaalien hammashoitotoimenpiteiden lisäksi meillä tehdään nukutushammashoitoa, purennanhoitoja, jauhepuhdistuksia ja vastaanottovalkaisuja.

PlusTerveys logo

PlusTerveys

Hammaslääkärit Erkki Pikarinen ja Hannele Pohjalainen tarjoavat yksilöllisiä hammashoitopalveluita Lappeenrannassa. Hammaslääkäriasemamme sijaitsee Oksasenkadun ja Toikankadun kulmassa, Kauppatorin reunalla. Sisäänkäynti on Oksasenkadulla Kahvila Alexandran vieressä. Vastaanottollemme kolmanteen kerrokseen pääsee myös hissillä. Tervetuloa hakemaan syy hymyyn!

Oral logo

Oral

Toimipisteemme sijaitsee torin laidalla, kauppahallia vastapäätä. Palvelemme kolmannessa kerroksessa ja samassa rakennuksessa kuin Kela.

Scroll to Top