hampaidenvalkaisu Vaasa

HammasSydän logo

HammasSydän

HammasSydän on uusi yksityinen suuhygienisti Laihialla. Mottomme on ”Vaikuttavaa hammashoitoa”, koska työllämme on hammasterveyttä ja hyvinvointia parantava vaikutus. Hampaat vaikuttavat ihmisen terveyteen, itsevarmuuteen ja sosiaalisiin suhteisiin. 

Greendent logo

Greendent

Tervetuloa Greendentiin. Palvelutarjontaamme kuuluu kaikki yleishammahoidot sekä turvallinen ja rauhallinen potilaiden kohtaaminen. Pyrimme luomaan myönteisen hoitokokemuksen myös hammashoitopelosta kärsiville potilaille.

Alueen Hammas logo

Alueen Hammas

Alueen Hammas – erikoishammasteknikon yksilölliset palvelut juuri sinulle.

Kurtenia hammaslääkärit logo

Kurtenia hammaslääkärit

Klinikkamme tarjoaa osaavasti kattavan valikoiman hammashoidon palveluja tarpeesi mukaan. Me kaikki palvelemme sinua saman katon alla. Ammattitaitomme on meille kunnia-asia.

Hammaslääkäri Marja-Leena Valta logo

Hammaslääkäri Marja-Leena Valta

Hammaslääkäri Marja-Leena Valta on suun terveyteen ja kokonaishammashoitoon erikoistunut, Vaasassa toimiva hammasklinikka. Kattaviin palveluihimme kuuluvat hammashoidon osa-alueet vuosittaisista perustarkastuksista aina protetiikkaan saakka.

PlusTerveys logo

PlusTerveys

Wasadent on tarjonnut hammaslääkäripalveluita jo 30 vuotta Vaasassa torin laidalla Ylätorilla. Wasadent on nyt osa täysin suomalaista, hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisten omistamaa PlusTerveyttä.

Ajan Hammas logo

Ajan Hammas

Olemme yksityinen, paikallinen hammaslääkäriasema, joka on tarjonnut monipuolisia hammaslääkäripalveluja Vaasan seudulla jo vuodesta 1973 eli yli 40 vuoden ajan.

Aurora Hammaslääkärit Oy logo

Aurora Hammaslääkärit Oy

Tervetuloa Auroraan! Aurora Hammaslääkärit on yksityinen, vuodesta 2011 Vaasassa toiminut hammaslääkäriasema. Toteutamme päivittäin perushammashoitoa ja hammashoidon erikoisalojen vaativia hoitokokonaisuuksia. Panostamme vahvasti palvelumme laatuun ja viihtyvyyteesi vastaanotollamme. 

Mehiläinen logo

Hammas Mehiläinen

Hammas Mehiläinen Vaasan vastaanotto aukesi elokuussa 2016 Mehiläisen lääkärikeskuksen yhteyteen. Neljän hoitohuoneen vastaanotto tarjoaa kattavat hammaslääkäripalvelut. Kokenut ja taitava henkilökunta on erikoistunut erityisesti oikomiseen ja kirurgiaan perushammashoidon lisäksi.

Terveystalo Tilkka hammaslääkäripalvelut logo

Terveystalo

Terveystalo Vaasa hammaslääkäripalvelut sijaitsee Vaasan keskustassa, lyhyen kävelymatkan päässä torilta. Sisäänkäynti on Rauhankadun puolelta, eli Kauppapuistikon ja Rauhankadun kulmasta. Rappuset/hissi  ykköskerrokseen. Hammaslaboratorio Alueen Hammasta vastapäätä, samassa rapussa. Ilmoittautuminen asiakaspalvelussa.

Scroll to Top